НОВО! Третият роман на Алеона де Кама вече е тук!

Сила за ПРИЕМАНЕ

Танцуващата с вятъра и водата

Те са млади и доста различни, но срещата им сякаш е предначертана, някога преди. В срещата им е заложена мисия. Може ли Светлината да поеме тъмнината? Какъв би бил изходът от подобна трансформация? Възможно ли е свободата да оцелее при пълното отдаване и сливане? Къде са границите на духа?

Алеона де Кама търси отговорите на тези и още много въпроси в новия си психологически роман "Сила за ПРИЕМАНЕ. Танцуващата с вятъра и водата". Зад съдбите на съвременните млади хора стоят обстоятелства, за които те нямат вина, но имат ли силата да ги преодолеят?

Посланието на „Сила за ПРИЕМАНЕ” е към чистотата на погледа отвъд явното, отвъд рамките, които често обществото ни поставя, а ние сме готови да затвърждаваме. Посланието на „Сила за ПРИЕМАНЕ” е също така и към мисията, която ни свързва като хора и обменът, който осъществяваме на толкова много нива.

Butterfly

За книгата "Страст за живот"

Млада жена - главната героиня Алекса, преминава през драматична житейска ситуация. Точно тогава Животът ѝ подарява и срещи с хора, които ѝ помагат да преосмисли отношението си към вечните човешки ценности.

Възможно ли е да мислиш за смъртта и да се вдъхновяваш за пълноценен и смислен живот? Възможно ли е да се освободиш от травмите на миналото и да прекрачиш в бъдещето, когато знаеш, че дните ти са преброени?

С присъщата си смелост Алеона де Кама отново разчупва рамките, в които сме свикнали да ни говорят, провокира към осъзнаване на ценността на човешкия живот. И въпреки трудната тема, в книгата няма униние – има полет, дързост, надежда и страст. Вдъхновението, разбира се, идва от любовта. Любов, която пречупва зависимостите и прави двамата в нея свободни.

Каузата на "Страст за живот"

Благодаря на всеки от Вас, че избирате книгата като извор на удоволствие от живота, благодаря, че подкрепяте българското изкуство, благодаря, че заедно можем да помогнем на други хора в техните предизвикателства - 1 лв. от стойността на книгата отива за подкрепа на кампаниите против рак на фондация "ПОБЕДИ РАКА".

ProchetiOtkas_image

Прочети откъс от романа безплатно

Искаш да се увериш, че тази книга е за теб? Въведи имейл адреса си, на който да изпратим откъс от романа.

* задължително поле
aleona_de_kama_strast_za_jivot
Събуди ме вълната от любов. И вяра. Че всичко красиво вече ни се случва. Не след малко, не и утре. А сега. В мига на срещата на погледите, а оттам и на душите. И така – през вечността.

Алеона Де Кама

aleona_de_kama_strast_za_jivot
DrugataKniga_image

Виж първия бестселър

Дебютният роман на Алеона де Кама "Избирам теб, Любов" беше издаден в края на 2016 г. и само за няколко месеца постигна огромен успех. Книгата се превърна в един от бестселърите на българския пазар с над 6000 продадени копия. Емоционалната история, която разказва, е наситена с различните нюанси на отношенията между мъжа и жената в съвременния свят. Актуалността на засегнатите проблеми и пленяващият стил на авторката накараха множество читатели да припознаят себе си и да приемат с любов тази вълнуваща книга.

За Алеона де Кама

Алеона де Кама е псевдонимът, който една млада и модерна българска авторка използва, за да отправи към публиката посланието „Единственият път е пътят на сърцето". Алеона е личност с разнообразни интереси и опит в комуникацията с хора, творец в движение, близка до иновациите и новите методи за възприемане. Умението ѝ да говори смело за проблеми, ситуации и процеси, които често скриваме дълбоко в себе си или просто подминаваме, направи Алеона де Кама вдъхновителка и един от най-нашумелите български автори. Тя съзнателно се стреми да провокира читателя в дълбочина с лекотата на словото, като предава древното знание за Любовта по съвременен, разбираем и достъпен начин.

AleonaDeKama_sign
TheAuthor_image

Вземи романа "Страст за ЖИВОТ" сега!